En herlig terrassesuppe, kold og indbydende ser den ud.
Begregnet til 4 personer.
- 1 stk. agurk
- 2 stor tomater (bøftomater)
- 1 bundt bild, fint hakket
- 3 spsk. fløde
- 1 stk. salatløg fint hakket
- 14 basilikumblade
- salt og peber
Agurken skrælles og skæres i pæn stykker. Agurkestykkerne blendes sammen med 2 spsk. dild, fløde tilsættes og blendes ind i massen, smag til med salt og peber. Sættes til afkøling i køleskab.
Skindet tages af tomaterne, skæres i mindre stykker. Tomater, salatløg og 10 blade basilikum blendes. Smages til med salt og peber. Sættes i køleskab til afkøling.
Lige før servering fordeles agurkesuppen i dybe tallerkner, Tomatsuppen placeres forsigtigt i midten af agurkesuppen. Pyntes med hakket dild og iturevet basilikumblade.
Velbekommen!
italiensk – sommer – suppe – antipesto –