En dejlig salat der passer rigtigt godt til fjerkræ, og lette farsretter.
Kan også bruges til som en forret.
- 1 stk. blomkålshoved
- 400g frost ærter
- 1 stk. mango
- 3 dl yoghurt, drænet
- 1 tsk. karry
- 2 spsk. mango-chutney, sød
- 10g ingefær, frisk revet
- salt og peber
- brøndkarse til pynt
Kan man ikke finde en frisk mango kan man tilsætte en ekstra skefuld mango-chutney, mangofrugt er at fortrække.
Blomkålen deles i mindre buketter, ærter tøs op.
Fjerne stenen fra mangoen, skræl den, skæres i mindre stykker.
Rør en dressing af drænet yoghurt, chutney, karry og ingefær, smag til med salt og peber.
Blomkål, ærter og mango vendes i dressingen. Stilles kold i mindst en time.
Pyntes med brøndkarse ved servering.
grønsager – salat – forret –