En dejlig let kartoffelsalat, hvor kartoflerne bages i ovnen.
Rigtig god til lyst kød.
- 500 g kartofler
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. timian – tørret
- 300g cherrytomater
- 1 stk. rødløg
- 20 stk. oliven – sorte
- 100g fetaost
- mynteblade til pynt
Dressing: - 3 spsk. olivenolie
- 2 spsk. hvidvins balsamico
- salt og peber

Vask kartoflerne, skær dem i både.
Kartoflerne vendes med olivenolien og drysses med den tørrede timian.
Bages i varmluftovn i 30min. i ved 180 grC.
Cherrytomater og oliven halveres. Rødløget snittes fint. Fetaosten smuldres.
Dressingen blandes, smages til med salt og peber.
De bagte kartoffelbåde, vendes med tomater, feta, løg og oliven.
Dressingen hældes over. Til sidst pyntes med mynteblade.
salat – kartofler – græsk –