Enkelt og nemt, og så smager det bare rigtigt godt.
Passer næsten til alle kød- og farsretter.
En kølig efterårsdag, en lang gåtur så der er masser af appetit. Hjem og få en god farsret og en stegte rodfrugter!
- 1½ kilo rodfrugter
- 1 helt hvidløg
- ½ dl olivenolie
- 3 kviste timian
- 2 kviste rosmarin
- ½ dl citronsaft
- 2 tsk. akaciehonning
- salt og peber
Af rodfrugter er pastinak, gulerod, persillerod, små majroer, og rødbeder i alle farve rigtig gode.
Skræl rodfrugterne, skæres i grove, mundrette, stykker.
Skil og pil hvidløget.
Rodfrugter og hvidløg samt bladene fra urtekvistene steges ved middel varm i olien, 15min.
Honning og citronsaft rørs i rodfrugterne og stegs med i endnu 5min.
Kontrollere rodfrugterne er møre.
Smag til med salt og peber.
efterår – dansk – rodfrugt –