Syltet peberfrugt

Det er pænest hvis der er peberfrugt af forskellig farve, f.eks. 2 grønne 2 gul og 2 røde, det giver også en lille smule smagsforskelle.
De syltede peberfrugter er glimmerende som tilbehør til diverse stege, og grillet kød.
Eller kom dem i en gang blandet salat.

  • 6 stk. peberfrugt
  • 1 l. vand
  • 3 spsk. salt

    Syltelage:
  • 4 dl. eddike
  • 250g sukker

Peberfrugterne vaskes, stilk og indmaden fjernes. peberfrugterne skæres i smalle strimler.
Saltet piskes ud i vandet. Kom peberfrugterne i en skål, hæld vandet over, stilles tildækket i køleskab 3 timer.

Kog eddiken og sukkeret samme, skal koge 2 min., vær sikker på sukkeret er smeltet.
Hæld vandet fra peberfrugterne.
Peberfrugterne kommes i syltetøjsglas der er skoldet og atamon skyllede.
Syltelagen hældes over. Lukkes til med det samme.
Skal stå et par dage inden de bruges.

syltning – frugt – grønsager –